Swedoor Advance Line

Hos Bango finder du et bredt udvalg af produkter fra Swedoor i serien Advance Line. Gå på opdagelse lige nedenfor.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Swedoor Advance Line

Swedoor er en dørfabrikant, der er kendt over hele verden for døre i høj kvalitet. Her får du flotte linjer og gode materialer, og en dør fra Swedoor kan derfor også være det helt rette valg for dig, der leder efter nye døre til et renoveringsprojekt i boligen. En Swedoor-dør er også godt valg for enhver, der lige mangler en enkelt ny dør til soveværelset, stuen eller lignende.

Her på siden har vi samlet vores udvalg af døre fra serien Swedoor Advance Line, der dækker over mange forskellige døre og mange forskellige muligheder. Derfor finder du også lidt af hvert lige her på siden, når det kommer til både farve, form og design.


Forbedret støjreduktion 

Der er mange fordele forbundet med at vælge en dør fra Swedoors Advance Line. Dørene er massive og kommer i en rigtig høj kvalitet, og det har også den fordel, at de er ekstra støjreducerende. 

Advance Line-døre er designet til at lukke så meget lyd ude som muligt, og netop derfor er dørene et godt valg for dig, der gerne vil reducere lydens bevægelse mellem dine rum i boligen. Det kan især være en fordel i soveværelset og børneværelset, men det er også praktisk i alle andre rum i boligen, da du altid får mulighed for at få ro, når du lukker en dør.


Solid overfladebehandling

En anden egenskab ved dørene fra Swedoor Advance Line er deres stærke overflade. Dørene har en helt særlig overfladebehandling, som gør dem yderst stærke og modstandsdygtige. Det betyder, at disse døre holder sig flotte og pæne i mange år, og dørene er derfor også et godt valg for dig med børn eller dyr i huset. Det samme gælder i øvrigt for de karmsæt, du kan købe til dine døre fra Advance Line.


Mange muligheder med Swedoor Advance Line

Dørene fra Swedoor Advance Line kommer som nævnt i mange forskellige former og designs. Du kan købe døre i klassisk hvid med en minimalistisk flad overflade, du kan købe døre i nature eg, og du kan købe døre, der hylder den klassiske designtradition. Du har også mange andre muligheder, når du kigger med blandt de populære døre fra Swedoor Advance Line, og du kan derfor altid finde en dør i høj kvalitet, der passer til netop dig og din bolig. Du finder det samme varierede udvalg af karmsæt, så du kan matche både udtrykket og kvaliteten af dine døre med en flot indramning.


Køb Swedoor Advance Line-døre og karmsæt online 

Her hos Bango er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af døre og karmsæt fra Swedoor Advance Line. Her bliver du ikke skuffet, hvis du er på udkig efter en flot dør i høj kvalitet, og med de mange muligheder har du altid gode chancer for at finde en form og et design, der passer til dig og din bolig. Alt dette får du til skarpe priser lige her på siden, hvor du kan shoppe online og få dine nye døre leveret direkte til hoveddøren.