XS ALU

XS Alu er en ungarsk producent af New Yorker inspirerede døre, samt skydedøre- og vinduer i glas, samt pinoldøre. Produkterne leveres i aluminium, der sikrer en lang levetid. Det der gør XS Alu unik, er deres måde at spille de "rå" metallook op med det moderne i åbne rum og masser af lysindfald.

Da vi laver det hele på specialmål, anbefaler vi dig til at tage kontakt til os ved interesse:

86 82 20 88

info@bango.dk

Modulusz 50 – Sidehængslede døre til hjemmet

Modulusz 50 glasdør og partitionssystem blev designet for at være elegant og minimalistisk, ligesom Newyorkerståldøre og -rammer. Det blev udviklet til høj lydisolering og er udstyret med præcise 3D justerbare hængsler og silikonepakninger.

Alle aluminiumsmaterialer, der anvendes under produktionen af dette system, er 50% genbrugsmaterialer. Vores mål er at forbedre den akustiske ydeevne, reducere CO2-udslippet og det økologiske fodaftryk i byggesektoren. Dørene og de faste rammer kan rumme enkelt- eller dobbeltglasenheder med lydisolering mellem 31dB og 41dB. Systemet gør det muligt at montere enkelt- eller dobbelthængte eller pivotdøre.

Designet af glasskillevægssystemet er perfekt til bygninger med et minimalistisk eller industrielt design, eller endda til traditionelle hjem, loftslejligheder, kontorer og terrasser.

Modulusz 50 - Sidehængslede døre til kontoret

Vores Modulusz 50 glasdør- og partitionssystem er blevet skabt med inspiration fra det elegante og minimalistiske design af ståldøre og -rammer, der findes i New York. Vi har fokuseret på at skabe et system med høj lydisolering og har udstyret det med præcise 3D-justerbare hængsler og silikonepakninger.

Ved produktionen af dette system anvender vi udelukkende aluminiumsmaterialer, hvoraf 50% er genbrugsmaterialer. Vores formål er at forbedre den akustiske ydeevne, reducere CO2-udslippet og mindske det økologiske fodaftryk i byggesektoren. Vores døre og faste rammer er velegnede til enkelt- eller dobbeltglasenheder med en lydisoleringsevne mellem 31dB og 41dB. Systemet giver mulighed for montering af enkelt- eller dobbelthængte døre samt pivotdøre.

Designet af vores glasskillevægssystem passer perfekt til bygninger med et minimalistisk eller industrielt udseende, men det kan også anvendes i traditionelle hjem, loftslejligheder, kontorer og terrasser.

Modulusz 50s - Skydedøre

Modulusz 50 glasdørsskydesystem er udstyret med en revolutionerende 3-akset lineært skydemekanisme, udviklet og produceret af XS-ALU Building Systems. Dette simple, men banebrydende 3D skydesystem er lavet af maritimt aluminium og rustfrit stål med silikonepakninger.

Det kan reducere lydniveauet med op til 36-40dB og holde støv og lugt ude fra tilstødende rum. Dørene og de faste rammer kan udstyres med enkelt- eller dobbeltglasenheder med lydisolering mellem 32dB og 41dB.

Profilsystemet med ekstra smalle profiler og elegant design gør det muligt at installere døren i en eksisterende metalramme eller partitionssystem, hvilket åbner op for nye anvendelsesområder, hvor høj lydisolering er et krav. Skydedørene med et glaspartitionsystem kan fremstilles i minimalistisk eller industrielt design til traditionelle hjem, loftslejligheder eller kontorer.

Modulusz 50 - Pivotdøre

Vi har udviklet vores Modulusz 50 Pivot Dør med en innovativ, skjult mekanisme. Dens hovedfordel er nem installation og den integrerede åbningsaktuator til dørpositionering ved forskellige vinkler. Som et resultat kan dette system være en perfekt tilføjelse til vores skyde- og hængseldørssystemer.

Pivot dørenes rene, minimalistiske udseende udstråler elegance og en usædvanlig moderne atmosfære til ethvert hjem. Hvis du gerne vil supplere dine indvendige rum med døre og vinduer, der adskiller sig fra de traditionelle, kan en pivot dør være et imponerende visuelt element i dit hjem eller kontor.

XS-ALU Pivot hardware- og dørsystemet er vores udvikling, ligesom skub-træk håndtagene med træindlæg, men vi kan også opfylde vores kunders unikke behov på et projektspecifikt grundlag.

Pivot systemet er tilgængeligt som enkeltvinge-, dobbeltvinge- eller multi-vinge drejedøre. På grund af de højpræcise nålelejer er deres funktion meget glat, selv i større størrelser end konventionelle hængseldøre. Vores system er velegnet til at bygge en pivot, dvs. en drejedør, op til 180 kg. Desuden, da vi holder af vores natur, bruger vi 50% genbrugsaluminium til systemets produktion. Ligesom de andre dør- og vinduessystemer vi designer, stræber vi også efter høj lydisolering med Pivot, derfor vil det snart være tilgængeligt i lydisolerende version.

Solarisz 20e - Skydedør til udendørs brug

Solarisz er et 3-sæsoners glas terrassesystem fra XS-Alu Building Systems. Vores produkt er et bundstøttet skydeglassystem, der giver fuld gennemsigtighed, hvilket betyder, at der ikke er nogen proler mellem glasvæggene. Ligesom vores andre produkter følger vores bærende proler også et moderne, smalt design. Fordelen ved et 3-sæsoners, halvåbent glas terrassesystem er, at overophedning ikke vil være et problem, selv ikke på varmere dage. Desuden kan glaspanelerne åbnes “næsten” helt, og den glaserede terrasse kan omdannes til et åbent rum, der let og ubesværet kan ventileres. 50% af alle aluminiumsmaterialer, der anvendes under produktionen af dette system, kommer fra genbrugsmaterialer, hvilket er en unik egenskab på markedet.

Skydedørens rullers bæreevne er 180 kg; derfor er det muligt at bruge endda 3 m høje glasblade. Med hensyn til mulige ekstreme vejrforhold kan systemet modstå en vindhastighed på op til 180-200 km/t. Du kan vælge mellem 2, 4, 6, 8 eller endda op til 10 sporopsætninger, installeret som højre- eller venstreskydende versioner. Dræning er indbygget i systemet og er let at rengøre. Ekstruderede gummipakninger sikrer de glidende dørblades glatte bevægelse. Glaspanelerne kan åbnes med hjælp af indsatte håndtag lavet af rustfrit stål eller aluminium, og dørene kan bestilles med tilbehør, der gør dem låsbare indefra.


Solarisz 20e - Skydedør til indendørs brug

Solaris 20 er et innovativt skydedørssystem udviklet af XS-Alu Building Systems. Vores produkt er designet til intern brug og er et bundstøttet skydeglassystem, der kombinerer enestående gennemsigtighed med elegante aluminiumsstænger mellem glaspanelerne.

Ligesom vores øvrige produkter har vores bærende profiler et moderne og slankt design. Dette gør vores produkt ideelt til hurtig og nem opdeling af rum, f.eks. for midlertidigt at adskille stuen fra køkkenet i tilfælde af et stort åbent køkken. Vi er stolte over, at 50% af alle aluminiumsmaterialer, der anvendes til fremstillingen af dette system, er genbrugsmaterialer, hvilket gør det til en unik egenskab på markedet.

Vores rustfri stål-ruller kan bære op til 180 kg, hvilket muliggør brugen af glaspaneler op til 3 meters højde. Ved brug af lydisolerende glas kan systemet opnå en lydisolering på op til 30-35 dB, svarende til en standard gipsvæg. Vi tilbyder forskellige sporopsætninger med 2, 4, 6, 8 eller endda 10 spor, der kan installeres som højre- eller venstreskydende versioner og kan endda være skjulte inde i væggen. Systemet er udstyret med co-ekstruderede gummipakninger, der sikrer en glidende bevægelse af de skydende dørblade. Glaspanelerne kan åbnes ved hjælp af indsatte håndtag lavet af børstet rustfrit stål eller aluminium i den ønskede farve.