MODULUSZ

Modulusz tilbyder et bredt udvalg af sidehængslede glasdøre og glas skydedøre, der kombinerer funktion og æstetik på en elegant måde. Disse døre er designet til at skabe rumlige løsninger og maksimere naturligt lysindfald, samtidig med at de opretholder lydisolering og privatliv. 

Med deres moderne design og alsidighed er Modulusz sidehængslede glasdøre og glas skydedøre ideelle til både kommercielle og private anvendelser, såsom kontorer, boliger, butikker og restauranter. Uanset om det er et minimalistisk eller industrielt design, giver Modulusz døre mulighed for at tilpasse rummet og skabe en stilfuld atmosfære.

Vi opfordrer at du tager kontakt til os - Vi laver nemlig det hele på specialmål!

86 82 20 88

info@bango.dk


Se den korte video af den lydisolerende skydedørsløsning her

Kontakt Uffe allerede i dag!


MODULUSZ er et helt unikt produkt til dig, som ikke blot ønsker en normal løsningen til hjemmet eller kontoret. Derfor kan vi kun opfordre dig til at tage kontakt og høre mere om dine muligheder! Ellers kan du læse mere nedenfor.

Modulusz 50 – Sidehængslede døre til hjemmet

Modulusz 50 glasdør og partitionssystem er blevet udviklet med et elegant og minimalistisk design, der minder om New Yorker-ståldøre og -rammer. Det er skabt med fokus på høj lydisolering og er udstyret med præcise 3D-justerbare hængsler og silikonepakninger. Vores produktion af dette system involverer anvendelse af aluminiumsmaterialer, hvor 50% er genbrugsmaterialer.

Vi har som mål at forbedre den akustiske ydeevne, reducere CO2-udslippet og minimere det økologiske fodaftryk inden for byggesektoren. Dørene og de faste rammer kan rumme enkelt- eller dobbeltglasenheder med lydisoleringsevne mellem 31dB og 41dB. Systemet giver mulighed for montering af enkelt- eller dobbelthængte døre eller pivotdøre.

Designet af vores glasskillevægssystem passer perfekt til bygninger med et minimalistisk eller industrielt udtryk og kan også anvendes i traditionelle hjem, loftslejligheder, kontorer og terrasser.

Modulusz 50 - Sidehængslede døre til kontoret

Modulusz 50 glasdør og partitionssystem er blevet skabt med inspiration fra det elegante og minimalistiske design af New Yorks ståldøre og -rammer. Det er blevet udviklet med fokus på høj lydisolering og er udstyret med præcise 3D-justerbare hængsler og silikonepakninger.

Under produktionen af dette system anvendes alle aluminiumsmaterialer, der udgør 50% genbrugsmaterialer. Formålet er at forbedre den akustiske ydeevne, reducere CO2-udslippet og mindske det økologiske fodaftryk i byggesektoren. Dørene og de faste rammer er velegnede til enkelt- eller dobbeltglasenheder med lydisoleringsevne mellem 31dB og 41dB. Systemet giver mulighed for montering af enkelt- eller dobbelthængte døre samt pivotdøre.

Designet af glasskillevægssystemet er perfekt til bygninger med et minimalistisk eller industrielt udseende og kan også anvendes i traditionelle hjem, loftslejligheder, kontorer og terrasser.

Modulusz 50s - Skydedøre

Modulusz 50 glasdørsskydesystemet er blevet udstyret med en innovativ 3-akset lineær skydemekanisme, udviklet og fremstillet af XS-ALU Building Systems. Dette enkle, men banebrydende 3D-skydesystem er lavet af maritimt aluminium og rustfrit stål og er forsynet med silikonepakninger.

Systemet er i stand til at reducere støjniveauet med op til 36-40dB og forhindre indtrængen af støv og lugt fra tilstødende rum. Dørene og de faste rammer kan monteres med enkelt- eller dobbeltglasenheder, der har en lydisoleringsevne mellem 32dB og 41dB.

Det slanke design af profilsystemet og dets elegante udseende gør det muligt at installere døren i eksisterende metalrammer eller partitionssystemer, hvilket åbner op for nye anvendelsesmuligheder, hvor der er behov for høj lydisolering. Skydedørene med glaspartitionsystemet kan tilpasses til minimalistisk eller industrielt design og anvendes i traditionelle hjem, loftslejligheder eller kontorer.

Modulusz 50 - Pivotdøre

Vi har udviklet vores innovative Modulusz 50 Pivot Dør med en skjult mekanisme, der giver nem installation og en integreret åbningsaktuator til at positionere døren i forskellige vinkler. Dette system er en perfekt tilføjelse til vores skyde- og hængseldørssystemer.

Pivot dørene har et rent, minimalistisk udseende, der udstråler elegance og en moderne atmosfære i ethvert hjem. Hvis du ønsker at tilføje døre og vinduer til dine indvendige rum, der adskiller sig fra de traditionelle, kan en pivot dør være et imponerende visuelt element i dit hjem eller kontor.

XS-ALU Pivot hardware- og dørsystemet er vores egen udvikling, ligesom skub-træk håndtagene med træindlæg. Vi kan også opfylde vores kunders unikke behov på projektspecifik basis.

Pivot systemet fås som enkeltvinge-, dobbeltvinge- eller multi-vinge drejedøre. På grund af deres højpræcise nålelejer fungerer de meget glat, selv i større størrelser end konventionelle hængseldøre. Vores system kan håndtere op til 180 kg for en pivot, og vi bruger 50% genbrugsaluminium i produktionen for at tage hensyn til vores natur. Som med vores andre dør- og vinduessystemer, stræber vi også efter høj lydisolering med Pivot, og derfor vil der snart være en lydisolerende version tilgængelig.

Billedegalleri over MODULUSZ