Fabriksnye indvendige døre


Hos Bango finder du et stort udvalg af nye lagerførte, indvendige døre. Dørene er med 5 års garanti og findes i mange flotte modeller og typer. Vi har alt fra hvide celledøre, til fyldningsdøre og franske døre. Alle sammen til de kendte lave Bango priser.

De indvendige døre fås i mange størrelser og vi har mange forskellige standardmål på lager. Kontakt os for at få et godt tilbud. Er du til gengæld helt sikker på du mangler en indvendig dør med karm? Så skal du klikke her
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Skydedøre - en god løsning til hjemmet

En af de fabriksnye indvendige døre, vi tilbyder her på siden, er bl.a. vores udvalg af skydedøre. Skydedøre emmer af fordele og har masser af potentiale i sig i indretningen af det moderne hjem.
  • Skab ro og intimitet - med skydedøre kan du i løbet af kort tid afskærme to rum fra hinanden, ligesom du omvendt også kan slå dørene op, hvis du får brug for ekstra plads. Det er derfor en god løsning til at skabe ro og intimitet, fx på et hjemmekontor eller i en læsestue, uden at gå på kompromis med fleksibiliteten.
  • Diskret rumdeler - sammenlignet med andre døre er skydedøre en yderst pladsbesparende løsning. Derfor er det et populært valg i lejligheder og mindre boliger, hvor hver eneste ekstra kvadratmeter tæller. Skydedøren kan fx bruges til at opdele et stort rum i to mindre, så der kan være plads til et ekstra børneværelse eller et hjemmekontor.
  • Elegant design - samtlige design af vores fabriksnye indvendige døre, som vi forhandler her på siden, er kendetegnet ved en elegance og tidløshed, der passer ind i moderne skandinaviske hjem. Den lyse, hvide farve gør, at dørene helt naturligt blender ind i rummet. Desuden forhandler vi også skydedøre i sort og industriel New-Yorker-stil med ruder i glas.
På siden har vi samlet vores udvalg af skydedøre - se fx vores bud på løsninger fra Swedoor. Derudover kan du vælge imellem skydedørsskåle i flere forskellige farver, både sort, gul, bronze eller rustfrit stål.


Luk op for en stilfuld indretning med en fransk dør

Franske døre har og vil altid være et populært valg for mange husstande, der ønsker at indrette hjemmet i en romantisk stil.
Hos Bango forhandler vi et stort udvalg af franske døre til ethvert behov. Du kan vælge mellem både dobbeltdøre eller enkeltdøre. Dobbeltdøre kan typisk bruges som en dekorativ dør mellem dagligstuen og spisestuen, mens enkeltdøre kan bruges i flere rum og på den måde skabe en rød tråd igennem hele boligen.
Flere af vores franske, fabriksnye indvendige døre er fra mærket Swedoor, der er kendetegnet ved en let opbygning. Dørtypen Clever-Line fra Swedoor er desuden DKK-godkendt, hvilket betyder, at den løbende har været igennem strikse kvalitetskrav.


Øg sikkerheden med en branddør

En branddør står i kontrast til en almindelig dør, fordi den er lavet som en sikkerhedsforanstaltning. Under en ildebrand vil branddøren hindre flammer og røg i at sprede sig til andre rum og kan derfor redde liv, hvis uheldet er ude.
Men hvornår giver det mening at investere i en branddør? Typisk bruges branddøre til rækkehuse, mellem huse og garager, teknikrum og i lejligheder, hvor det kan give mening at sikre en trappeopgang. Derudover har mange undervisningslokaler og virksomheder også gavn af en branddør, hvis der arbejdes med farlige kemikalier og lignende. 
På siden her finder du et stort udvalg af branddøre til ethvert behov. Vi forhandler branddøre fra Swedoor, som er et anerkendt mærke, der leverer døre i allerhøjeste kvalitet og med fokus på en bæredygtig fremstilling.