Bango har med succes leveret DSA ståldøre til S/K Lynetten i København

Hent katalog her

Disse højkvalitetsdøre er nøje tilpasset til at opfylde de specifikke krav i hver enkelt afdeling af anlægget. Vi er stolte over at have gennemført leverancen af DSA ståldøre til S/K Lynetten i København. Dørene er skræddersyet til at opfylde de specifikke krav i hver enkelt afdeling af anlægget, lige fra toiletterne til indgangen til restauranten.


Hver eneste DSA dør er omhyggeligt designet og produceret af ASMODAS, en førende leverandør af ståldøre. De leverer produkter af højeste kvalitet, der kombinerer funktionalitet og æstetik. For eksempel har toiletdøren et rundt vindue og en ventilationsrist, mens restaurantdøren har en sidelænset del med energibesparende rude og er udstyret med elektronisk lås og adgangskontrol.


Bango er den officielle leverandør af ASMODAS' DSA døre i Danmark, og vi er stolte over at kunne levere disse højkvalitetsløsninger til vores kunder. Vi er dedikerede til at sikre, at vores produkter lever op til de højeste standarder, og vi er begejstrede for det arbejde, vi har udført hos S/K Lynetten.


Dette projekt understreger vores løfte om at levere pålidelige og holdbare løsninger, der forbedrer vores kunders bygninger og sikrer en problemfri brug i mange år fremover. Vi ser frem til fortsat at levere ASMODAS DSA ståldøre og andre kvalitetsprodukter til vores kunder.


Læs mere om Asmodas her.