Dørgreb

Bredt udvalg af dørhåndtag
Vi har et stort udvalg af dørgreb og dørhåndtag i forskellige størrelser, kvaliteter og stilarter.

Vi har moderne dørhåndtag til nye døre, nostalgi greb til ældre døre, og prisbillige dørgreb til alle.

Nedenfor finder du vores udvalg af dørhåndtag - find dine favorit dørhåndtag og bestil med det samme online.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Stort udvalg af dørgreb hos Bango

Er du ved at skifte hoveddøren og mangler i den forbindelse et nyt dørgreb? Eller er du på jagt efter et dørgreb, der både er funktionelt og flot til din terrassedør? Vi oplever, at der er mange årsager til, hvorfor der skal til et nyt dørgreb til. Uanset hvad din årsag er, hjælper vi dig gerne med at finde et, der både matcher døren, men som også fungerer efter hensigten.

Chancen for at finde et, der falder i din smag, er stor, da vi har alt lige fra dørgreb til hoveddør til terrassedøre. Har du andre typer af døre, der mangler et dørgreb, er det intet problem, da vi har til samtlige typer af døre – eller kan skaffe det hjem fra vores leverandører.

Kig dig derfor gerne om i vores online udvalg af dørgreb og se, om ikke du kan finde et eller flere, der passer perfekt til formålet.

Billige dørgreb

Dørgreb skal gerne være af en god kvalitet, da de skal bruges flere gange om dagen i mange år. Derfor har vi prioriteret at udvælge dørgreb til hoveddør, dørgreb til terrassedøre med flere fra producenter, som vi ved, går lige så højt op i kvaliteten, som vi gør.

Derfor finder du blandt andet dørgreb fra Habo, Kyner og Sirius, der enten er fabriksnye, eller som vi billigt har skaffet hjem fra et restparti. Fælles for alle dørgreb er, at de ikke er blevet anvendt før – nogle har vi blot fået lov at købe fra byggeprojekter og lignende, der er endt med at have dørgreb i overskud. Det kommer dig til fordel, da du dermed kan få dit dørgreb til endnu billigere penge, end hvad du ellers ville kunne få.

Vi anbefaler derfor, at du kigger dig godt omkring på siden her, da der altid er lave priser, tilbud og af og til ekstra lave priser.

Dørgreb med lås

Søger du efter et dørgreb, der kan mere end at åbne og lukke døren? Så har vi også sammensat et udvalg af dørgreb med lås, så du ikke behøver lede efter dette andre steder. Der er både i klassiske designs, moderne designs og lidt mere retroinspireret designs alt efter, hvad du er til og hvilken dør, det skal bruges til.

Finder du ikke det, du søger, eller har du noget specielt i tankerne, er du velkommen til at kontakte os, inden du leder videre. Vi har nemlig gode kontakter og kan derfor med al sandsynlighed skaffe den type af dørgreb hjem, som du har i tankerne. Vi giver det i hvert fald gerne et forsøg – helt uden du skal betale ekstra for det.

Dørgreb til terrassedøre

Foruden et fantastisk udvalg af flotte terrassedøre, har vi selvfølgelig også et udvalg af dørgreb til dem, så du kan komme ind og ud. Dørgreb hertil er en smule anderledes, men den opgave klarer vi naturligvis. Det vigtigste er blot, at du forinden overvejer, om du ønsker, om den skal være med lås eller ej.

Vi vejleder dig gerne omkring, hvad der vil være bedst til netop din type af terrassedør, da dette kan være en svær beslutning at tage. Køber du endda også samtidig terrassedøren hos os, er det endnu nemmere for os at vejlede dig – dette er dog ikke et must, men blot en mulighed for at få et perfekt match mellem dør og dørgreb.

Dørgreb til hoveddør

Hoveddøren er vel nok den vigtigste dør i huset. Derfor skal dørgrebet naturligvis også være i orden, så døren både åbner og lukker, som den skal, men også er i stand til at holde uvedkommende ude.

Til hoveddøre har vi et forskelligt og alsidigt udvalg, som både er sikre i brug, men som også gør sig æstetisk godt. Hoveddøren er trods alt det første, man møder – så derfor må dørgrebet også gerne se godt og indbydende ud.

Skulle du have brug for en tilhørspakke med cylinder, vridergreb, cylinderring med mere, er dette også noget, du kan købe hos os. Cylinderen kan omkodes af en låsesmed, så du er sikker på, at der ikke er nogen, der kan få adgang til din hoveddør. Skulle du have nogle spørgsmål omkring det, henvender du dig blot ved at ringe eller sende en mail.

Hurtig levering på dørgreb

Når du handler med os, behøver du ikke vente længe på, at dit dørgreb bliver leveret. Vi ved godt, at jo mindre ventetid, jo bedre. Derfor bestræber vi os på at levere dit dørgreb og eventuelt andre varer inden for 5 hverdage, medmindre dørgrebet er en bestillingsvare. Skulle det tage længere tid end de 5 hverdage, er det noget, du allerede bliver gjort opmærksom på, inden du lægger i kurv, så du kan planlægge efter det.

Vi leverer endda gerne direkte til døren, så du ikke behøver køre ekstra afsted for at hente det, inden monteringen kan gå i gang.

Køb dit dørgreb hos Bango online i dag

Med os og vores udvalg af dørgreb er det nemmere end nogensinde før at komme i gang med at shine din dør op. Vi har nemlig gode produktbilleder, nøje produktbeskrivelser og en kundeservice, der hellere end gerne hjælper dig, hvis der er tvivlsspørgsmål. Du kan derfor blot sidde i sofaen og bestille det dørgreb, du godt kunne tænke dig. Mere skønt og komfortabelt bliver det ikke – og slet ikke fordi vi som sagt også gerne leverer direkte til hoveddøren. Husk blot at kigge fordi vores dørgreb til indendørs brug, samt udendørs dørgreb.

Klik dig derfor gerne gennem vores store udvalg af dørgreb og se, om ikke der er et eller flere, som falder i din smag, uanset om det er til et udhus, sommerhus, udestue eller hoveddøren. Du kan endda sagtens være kræsen, da vores udvalg i høj grad tillader dig at være det.

Servicen er derfor lige så høj, når du handler online hos os, som hvis du kigger forbi hos vores fysiske lager og showroom.

Under alle omstændigheder glæder vi os til at betjene dig, så du kan få den dør og dørgreb, som du godt kunne tænke dig.