Drejekip vinduer

Kaldes også side-/bundhængt, og åbner altid indad. Ved at dreje håndtaget til 1. position kan vinduet åbnes helt som sidehængt. 

Drejer du håndtaget til 2. position ”kipper” vinduet ind foroven, til en bestemt åbning er nået. I denne position kan der luftes ud / ventileres over en kortere eller længere periode.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Billige Dreje-kip vinduer hos Bango

Bango forhandler masser af de super funktionelle dreje-kip vinduer til den rigtige pris. Hos Bango sælges der dreje-kip i outlet og genbrug;

Outlet er restpartier af nye højkvalitets Dreje kip vinduer til lav pris.
  • Stort udvalg
  • Billige Dreje-kip vinduer

Genbrug er salg af brugte Dreje Kip vinduer. Brugte vinduer har historie og charme. Kommer primært fra nedbrudte ejendomme. Alle vinduer er professionelt håndteret og alle vinduer er tjekket for skader. Forbehold for små skrammer. Brugte dreje-kip vinduer er et godt vindue til alle rum som har brug for et fleksibelt vindue.

  • Billige genbrugs dreje kip vinduer
  • Spar mange penge

I tvivl om køb af genbrug?

Kontakt Bango og få en aftale om standen på det brugte produkt. Hvis du modtager produktet i anden stand i aftalt, kan produktet returneres med fuld refundering.

Du kan købe alle dine Dreje-kip vinduer online ønsker du råd og vejledning eller et godt tilbud er du velkommen til at kontakte os.