Drejekip vinduer

Kaldes også side-/bundhængt, og åbner altid indad. Ved at dreje håndtaget til 1. position kan vinduet åbnes helt som sidehængt. 

Drejer du håndtaget til 2. position ”kipper” vinduet ind foroven, til en bestemt åbning er nået. I denne position kan der luftes ud / ventileres over en kortere eller længere periode.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Dreje-/kip-vinduer fra Bango

Der er flere grunde til, at denne type vindue stadig er populær blandt vores kunder, men den primære grund er, at det er alsidige vinduer. Du er dermed ikke afhængig af, at vinduet kun kan åbnes på én måde. At vinduet kan åbnes helt (sidehængt i stedet for kippet), så er det også nemmere at komme til at vaske vinduet udvendigt.


Vi forhandler et stort udvalg af dreje-/kip-vinduer, og du finder ikke blot vinduer i sort og hvid men også farver såsom gul, brun og antracitgrå. Hvis du kender dreje-/kip-vinduer, så ved du, at det kan være tricky at styre vinduet, så du åbner eller lukker det på den rigtige måde, men hvis du har styr på, hvordan du betjener vinduet, kan du have glæde af det i mange år. Du bør dog følge vejledningen, sådan at du er sikker på, at du betjener det enkelte dreje-/kip-vindue korrekt.


Den ting, der oftest sker med dreje-/kip-vinduer, er, at de bliver svære at lukke. Dette er dog noget, som oftest kan fikses. Du kan i så fald spørge os om hjælp via telefon eller mail, så gør vi vores bedste for at rådgive dig.


For os er det vigtigt, at kvaliteten er i orden, uanset hvilket dreje-/kip-vindue du køber her på vores webshop.Fordele ved at vælge dreje-/kip-vinduer

Vinduer der kan åbnes på flere måder er både praktiske og alsidige, og på grund af deres ofte tynde rammer, tillader de ekstra meget lys at strømme ind i dit hjem. Vinduer, der både kan åbnes ved at tippe og dreje den åbnende del, kaldes dreje-/kip-vinduer, og det er netop, fordi håndtagets to forskellige indstillinger gør, at vinduet enten kan åbnes en smule eller stå vidt åbent.


Fordelen ved at vælge dreje-/kip-vinduer er dermed åbenlyse. Du kan dermed sagtens lufte effektivt ud ved, at vinduet står meget åbent, hvilket er praktisk, hvis du gerne vil have den indendørs luftfugtighed ned hurtigt. Det er også effektivt til at få køligere luft indenfor på en varm sommerdag.


Det kan dog være en god idé ikke at lade dreje-/kip-vinduet stå vidt åbent på denne måde i stueetagen, da det kan friste nysgerrige og potentielle tyve til at komme indenfor. Når du åbner vinduet og kipper det, så vil det skråne udad og være mest åbent for oven. Når vinduet står åbent på denne måde, tillader det luftcirkulation, men du undgår samtidig, at kriminelle nemt kan komme ind ad dit vindue.


Når du vælger dreje-/kip-vinduer fra Bango, så får du dermed et praktisk vindue, hvor kvaliteten er i top og prisen er i bund.


Du skal være opmærksom på, at hvis du vælger dreje-/kip-vinduer, der er mærket med restsalg eller outlet, så kan der være mindre skønhedsfejl. I så fald vil der stå informationer omkring dette i produktteksten til det enkelte vindue. Disse restsalgs- og outletvarer er gode varer til en lav pris, og hvis du blot har brug for et dreje-/kip-vindue til garagen, sommerhuset eller kolonihavehuset, så er der endnu mindre grund til at bekymre sig om småskrammer.Billige Dreje-kip vinduer hos Bango

Bango forhandler masser af de super funktionelle dreje-kip vinduer til den rigtige pris. Hos Bango sælges der dreje-kip i outlet og genbrug;

Outlet er restpartier af nye højkvalitets Dreje kip vinduer til lav pris.
  • Stort udvalg
  • Billige Dreje-kip vinduer

Genbrug er salg af brugte Dreje Kip vinduer. Brugte vinduer har historie og charme. Kommer primært fra nedbrudte ejendomme. Alle vinduer er professionelt håndteret og alle vinduer er tjekket for skader. Forbehold for små skrammer. Brugte dreje-kip vinduer er et godt vindue til alle rum som har brug for et fleksibelt vindue.

  • Billige genbrugs dreje kip vinduer
  • Spar mange penge

I tvivl om køb af genbrug?

Kontakt Bango og få en aftale om standen på det brugte produkt. Hvis du modtager produktet i anden stand i aftalt, kan produktet returneres med fuld refundering.

Du kan købe alle dine Dreje-kip vinduer online ønsker du råd og vejledning eller et godt tilbud er du velkommen til at kontakte os.