Fakro fladtagsvinduer

Fakro er en producent af vinduer, der også specialiserer sig i fladtags vinduer. Fladtags vinduer er designet til at give naturligt lys og ventilation til bygninger med flade tage, såsom kommercielle bygninger, udvidelser og flerfamiliehuse. Fakros fladtags vinduer er kendt for deres høje energieffektivitet og holdbarhed, og de er tilgængelige i forskellige størrelser og designs for at opfylde forskellige behov. Disse vinduer er nemme at installere og rengøre og er en populær løsning blandt både arkitekter og bygherrer, der ønsker at skabe mere lys og liv i deres bygninger med flade tage.
Inspiration

Bango er Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Vi holder til i Thorning – en mindre by ikke så langt fra Silkeborg, i midten af Jylland – hvorfra vi servicerer kunder over hele landet. Det sker på dine præmisser, hvis du vil handle med os. Besøg butikken i Thorning eller køb via vores webshop.

Med 10.000 m2 butik og mere end 5.000 produkter på lager, er Bango i dag Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Hos Bango sælger vi de bedst mulige varer til de lavest mulige priser. Dét koncept virker. Vi tilbyder blandt andet Danmarks billigste garageport – med pris garanti. Garageporten er CE mærket, hvilket understreger at kvaliteten er god trods Danmarks laveste pris.

I øvrigt sælger Bango både til private og til erhverv.


Læs mere

Vejledning

Her finder du manualer og videoguides til størstedelen af vores produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Klik herunder og se guides og manualer.


Læs mere

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Nyd det naturlige lys med Fakro fladtagsvindue

Lys er et vigtigt i enhver bolig, hvor lyset både sikrer velvære og funktionalitet i forbindelse med alle hverdagens aktiviteter. Her er især naturligt lys fra dine vinduer vigtigt, og derfor kan der næsten ikke komme vinduer nok i boligen. 

Med mange vinduer kan du nyde det lækre naturlige lys i hele boligen, så længe det er lyst udenfor, og det er derfor altid værd at overveje, om du har mulighed for at bringe mere af det naturlige lys ind. 

Det kan du eksempelvis gøre med fladtagsvinduer, hvis du ejer en bolig med et fladt tag. Her behøver du ikke begrænse dig til vinduer i de lodrette vægge, for din tagflade rummer stort potentiale for at lukke mere lys indenfor. 

Her hos Bango finder du et stort udvalg af Fakro fladtagsvinduer i forskellige former og størrelser. Du kan bl.a. vælge mellem vinduer med fladt glas, eller du kan vælge fladtagsvinduer med kuppel, mens du også finder både manuelle vinduer og vinduer med elektrisk karm.


Optimer lysindfaldet og skab bedre rum

Med store rum i boligen kan det være svært for det naturlige lys fra vinduerne at trænge helt ind i eksempelvis stuen eller køkkenet. Det gælder især på grå og mørke dage, hvor der typisk må suppleres med kunstigt lys fra lamper, selvom det er midt på dagen. 

Men det kan du faktisk ændre på med Fakro fladtagsvinduer, som på mange måder vil forvandle din bolig. Med et fladtagsvindue får du et direkte kig op i himlen, mens himlen på samme tid vil kigge direkte ned i eksempelvis din dagligstue. 

Det giver masser af liv og lys, når den store himmel kan trænge direkte ind i din bolig, og selv et enkelt fladtagsvindue kan derfor transformere et rum markant. Du kan med andre ord forvandle et mørkt og trist rum til et levende og lyst opholdssted med bare et enkelt vindue i taget. 

Den store mængde af naturligt lys vil skabe rum, der er mere komfortable at opholde sig i, og et Fakro fladtagsvindue er derfor et oplagt valg til de rum i boligen, der bruges allermest. Det vil for mange gælde for stuen eller køkkenalrummet, hvor et vindue også vil give bedre mulighed for udluftning i rummet, hvis du vælger en model, der kan åbnes enten manuelt eller via en fjernbetjening.


Find dit nye fladtagsvindue i dag

Her på siden kan du gå på opdagelse blandt de mange muligheder fra Fakro. Her kan du finde en løsning til alle flade tage, så du nemt og hurtigt kan skabe mere velvære med mere lys i din bolig. Fakro fladtagsvinduer giver dig kvalitet over hele linjen, og med et væld af praktiske funktioner er du på samme tid sikret en funktionel løsning. 

Hvis det lyder som noget for dig, skal du ikke tøve med at kigge med her på siden. Hos Bango hjælper vi dig gerne med at vælge det helt rette vindue til din bolig, mens vi naturligvis også sender dine vinduer direkte til adressen, når du har bestilt.

Ønsker du at se mere? Så se alle fladtagsvinduer her.