Fakro

Fakro er en førende producent af lofttrapper og ovenlysvinduer, der er kendt for deres innovative design og høje kvalitet. Deres lofttrapper er designet til at give let og sikker adgang til loftsrum, mens deres ovenlysvinduer giver en fantastisk mulighed for at bringe mere naturligt lys og frisk luft ind i rummet. Uanset om du er en professionel håndværker eller en gør-det-selv type, vil Fakros produkter opfylde dine behov og give en lang levetid samt en stilfuld og funktionel løsning.
 
Inspiration

Bango er Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Vi holder til i Thorning – en mindre by ikke så langt fra Silkeborg, i midten af Jylland – hvorfra vi servicerer kunder over hele landet. Det sker på dine præmisser, hvis du vil handle med os. Besøg butikken i Thorning eller køb via vores webshop.

Med 10.000 m2 butik og mere end 5.000 produkter på lager, er Bango i dag Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Hos Bango sælger vi de bedst mulige varer til de lavest mulige priser. Dét koncept virker. Vi tilbyder blandt andet Danmarks billigste garageport – med pris garanti. Garageporten er CE mærket, hvilket understreger at kvaliteten er god trods Danmarks laveste pris.

I øvrigt sælger Bango både til private og til erhverv.


Læs mere

Vejledning

Her finder du manualer og videoguides til størstedelen af vores produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Klik herunder og se guides og manualer.


Læs mere

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Find produkter fra Fakro hos Bango.dk 

Fakro er en af de største producenter af både ovenlysvinduer og lofttrapper på det danske marked. Her har du mulighed for at få produkter i høj kvalitet, der leverer innovative designs til din bolig, og som derved skaber bedre og mere funktionelle leverum til gavn for hele familien. 

Fakros produkter passer ind i alle boliger, og med de skarpe priser her på siden er finder du gode muligheder for at opgradere boligen med en smart lofttrappe eller mere ovenlys til den øverste etage. Hos Bango er vi glade for at kunne forhandle Fakros produkter, som vil passe både til dig som professionel håndværker eller gør-det-selv menneske.


Få mere naturligt lys på førstesalen med ovenlysvinduer

Hvis du gerne vil have nogle ovenlysvinduer i en helt særlig kvalitet, er det Fakro, du skal vælge. Virksomheden er især kendt for sine vippevinduer, der passer perfekt ind på en skråvæg på din førstesal. Se vippevinduer fra Fakro her. 

De smarte vippevinduer er nemme at åbne, så du kan fylde dine rum med masser af frisk luft, når det er nødvendigt, og så du kan udvide rumfornemmelse på en varm dag. Med ovenlysvinduer, kan du gøre en mørk førstesal mere levevenlig, for der er intet, der gør et rum mere indbydende, end naturligt lys. 

Naturligt lys får du masser af med de store Fakro-ovenlysvinduer, der kommer i flotte designs og en god kvalitet, der gør dem til en fryd både at brug og se på hver dag. 

Se gerne vores sider omkring facadevinduer eller fladtagsvinduer fra Fakro.

Foruden flotte og æstetiske vinduer fra Fakro, kan du selvfølgelig også finde gardiner der passer lige til dit nye vindue. Vores gardiner fra Fakro finder du lige her.


Nem adgang til dit loftrum med en lofttrappe

Hvis dit loft ikke er egnet til beboelse, er det en smart lofttrappe, du skal have fat i i stedet for et ovenlysvindue. Fakro har designet en række smarte lofttrapper, som gør det nemmere end nogensinde før at få adgang til dit loft, når du skal op med en flyttekasse, eller når du skal hente noget fra gemmerne. 

Med en loftstrappe fra Fakro får du loftlem og trappe i samme løsning, og derfor er disse trapper ideelle for dig, der gerne vil have nem adgang til loftet. 

Med en Fakro loftstrappe kan du nemt åbne lemmen og hive trappen ned, hvorfor du slipper for at bære en tung stige hen til lemmen, hver gang du vil på loftet. 

Trapperne kommer i en høj kvalitet og er både isolerede og sikre, og du kommer derfor ikke til at gå på kompromis med noget, når du vælger en loftstrappe fra Fakro.


Køb Fakro hos Bango i dag

Fakro er kendt for deres funktionelle løsninger, der altid kommer i en høj kvalitet. Hos Bango finder du altid et stort udvalg af de gode produkter – lige meget om du leder efter et ovenlysvindue eller en lofttrappe. 

Vi forhandler vinduer i forskellige typer og mange forskellige størrelser, så du altid kan finde den eller de modeller, der passer til netop din bolig. Det samme gælder for lofttrapper, og begge produkttyper får du altid til skarpe priser lige her hos os. 

Her på siden kan du købe alle dine produkter online, hvorefter vi naturligvis leverer direkte til din hoveddør inden for få hverdage.