Fakro lofttrapper, hemsestige og skunklemme

Fakro er en producent af lofttrapper, hemsestiger og skunklemmer til boliger og kommercielle bygninger. Lofttrapper giver nem adgang til loftet og kan foldes sammen for at spare plads, mens hemsestiger er fastmonterede stiger, der giver adgang til hems eller loftsrum. 

Skunklemmer er en anden type adgangsløsning til loftet, som ofte bruges i boliger med skrå lofter. Fakros lofttrapper, hemsestiger og skunklemmer er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed og er designet til at imødekomme forskellige behov og krav fra kunderne. Disse adgangsløsninger er nemme at installere og bruge og er en populær løsning blandt både privat- og erhvervskunder, der ønsker at få mere ud af deres loftplads.
Inspiration

Bango er Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Vi holder til i Thorning – en mindre by ikke så langt fra Silkeborg, i midten af Jylland – hvorfra vi servicerer kunder over hele landet. Det sker på dine præmisser, hvis du vil handle med os. Besøg butikken i Thorning eller køb via vores webshop.

Med 10.000 m2 butik og mere end 5.000 produkter på lager, er Bango i dag Danmarks største specialbutik indenfor døre, vinduer og garageporte.

Hos Bango sælger vi de bedst mulige varer til de lavest mulige priser. Dét koncept virker. Vi tilbyder blandt andet Danmarks billigste garageport – med pris garanti. Garageporten er CE mærket, hvilket understreger at kvaliteten er god trods Danmarks laveste pris.

I øvrigt sælger Bango både til private og til erhverv.


Læs mere

Vejledning

Her finder du manualer og videoguides til størstedelen af vores produkter

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, ønsker rådgivning eller hvis du ønsker at foretage en bestilling.

Klik herunder og se guides og manualer.


Læs mere

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Moderne lofttrapper til pladsbesparende løsninger

Med flere niveauer i boligen er trapper af den ene eller den anden art en af de ting, der ikke er til at komme udenom. Det gælder naturligvis, når du skal tage turen op på førstesalen, men det gælder også for andre installationer som eksempelvis en hems eller et loft. 

Ved hemse og lofter er pladsen ofte trang, og derfor skal der skabes en funktionel løsning, der tager dig sikkert op i højden, uden trappen eller stigen fylder for meget, når den ikke er i brug. Netop sådan en løsning kan du finde hos Fakro, der laver moderne lofttrapper og hemsestiger. 

Her hos Bango finder du både lofttrapper, hemsestiger og skunklemme fra Fakro, som kommer med en masse gode funktioner, og som vil passe godt ind i ethvert moderne dansk hjem.


Fakro lofttrapper, hemsestiger og skunklemmer i høj kvalitet

Hvis du har et lofttrum over din bolig, som er uudnyttet, men som du gerne vil have noget mere ud af, er en lofttrappe den rette løsning. En lofttrappe sørger for, at du får hurtig og nem adgang til dit loft, så du kan bruge det til opbevaring eller lignende. 

Men en lofttrappe er ikke bare en lofttrappe, for der skal som nævnt tænkes ekstra over funktionaliteten, så trappen ikke kommer til at stå i vejen, når den ikke er i brug, og så den er nem at bruge, når du endeligt vil op til dit loftrum. 

Alt dette har de tænkt over hos Fakro, hvor de har produceret en række foldbare lofttrapper. De foldbare lofttrapper foldes sammen bag loftlemmen, når de ikke er i brug, mens de leverer både en stabil og komfortabel adgang til loftrummet, når det bliver nødvendigt. 

Det samme gør sig gældende for Fakros hemsestiger, der er designet til både at være en sikker og stilren løsning for dig, der har bygget egen hems, eller som mangler en ny trappe til en eksisterende. 

Her finder du både børne- og voksenvenlige stiger med gelænder og skridsikre trin, så det altid er nemt og sikkert at komme op og ned alle tider på døgnet. Stabilitet og sikkerheden kombineres desuden med moderne designs, hvorfor en hemsestige fra Fakro vil blive et stilrent bidrag til boligens indretning. 

Både hemsestiger og lofttrapper kommer i forskellige størrelser og mål, så du altid kan finde en model, der passer til netop din bolig. Og så er du naturligvis altid sikret høj kvalitet over hele linjen, når du vælger Fakro her hos Bango. Du kan se alt i loftlemme & lofttrapper her.


Køb Fakro online hos Bango i dag 

Her hos Bango er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af både lofttrapper, hemsestiger og skunklemmer fra Fakro. Hos os er du garanteret gode priser på alle dine indkøb, så du nemt kan udstyre boligen med alle de praktiske løsninger, der er nødvendige. 

Og det bedste ved det hele er, at du kan klare det hele i ro og mag lige her på siden. Her kan du shoppe online, hvorefter vi naturligvis sender din bestilling afsted direkte til din hoveddør.