Swedoor Bundstykke

Her finder du Swedoors udvalg af bundstykker. Bundstykker fra Swedoor kan fåes i både eg og bøg, alt efter hvilken stil huset har eller hvilket udtryk der ønskes.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Swedoor bundstykke

Er bundstykket til din indvendige dør fra Swedoor blevet slidt? Eller ønsker du blot at købe en i forbindelse med købet af nye døre? Hos Bango har vi et stort udvalg af Swedoor bundstykker, som du kan gå på udkig i, hvis du har brug for et nyt bundstykke.

Vores Swedoor bundstykker er i bøg og eg, så har du et gulv, der matcher disse materialer, vil det se rigtig godt ud. Vi går højt op i at have flotte bundstykker, da det giver den sidste finish og dermed også prikken over i’et til din dør.

Med det store udvalg af Swedoor bundstykker, får du mulighed for at vælge lige det bundstykke, som passer bedst til dig og din dør. Det gælder både, hvis du skal udskifte den nuværende, eller du skal tilkøbe en til din nye dør.

Swedoor bundstykke – et godt valg til din dør

Bundstykket er det stykke træ, som bliver monteret nederst i Swedoor karmen. Vores udvalg har forskellige tykkelser, så det udjævner netop den niveauforskel, der er mellem de to rum, hvor døren er. Når du derfor køber den helt rette, er der ikke længere en kant, hvilket gør det behageligt at gå mellem rummene.

Er du i tvivl om, hvad tykkelsen skal være på dit Swedoor bundstykke, hjælper vi dig gerne med at finde frem til det. Vi kan vejlede dig omkring, hvordan du måler det korrekt op, så du får bestilt det rette Swedoor bundstykke første gang.

Swedoor bundstykke i høj kvalitet

Et bundstykke bliver udsat for meget slid hver eneste dag, og derfor er det vigtigt, at det er i en god kvalitet, så du ikke allerede om kort tid igen er nødt til at skifte det. Med et Swedoor bundstykke kan du være sikker på at få et i en høj kvalitet og som holder rigtig længe. Det er lavet af kvalitetsmateriale og holder sig derfor pænt og lækkert i mange år.

Men selvom det er i en høj kvalitet, behøver du ikke bruge en masse penge på det, da vi tilbyder Swedoor bundstykker til faste lave priser. Du behøver derfor ikke gå på kompromis og kan vælge netop det bundstykke, som du godt kunne tænke dig.

Køb dit Swedoor bundstykke hos Bango

Swedoor er en af de producenter, som vi er glade for at forhandle her hos Bango. Produkterne er nemlig altid i top, hvilket også gælder for det bundstykke, du er på udkig efter. Skal du også gerne finde en matchende dør, er det også noget, du finder hos os, og som vi også gerne hjælper dig med.

Vi strækker os langt for vores kunder, da vi godt selv ved, hvor vigtig kvalitet og finish er. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis der er det mindste, eller du har brug for hjælp til at komme i mål med din ordre. Vi er her for at hjælpe dig og sidder klar på både mail og telefon, hvis du har brug for vores hjælp.