Swedoor Karmsæt

I denne kategori finder du karmsæt i mange størrelser fra Swedoor.
Karmsættene findes i flere dybder, og i mange størrelser som passer til din dørplade. 

Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Swedoor karmsæt til dine døre

Er du gået i gang med at renovere? Eller trænger en eller flere dørkarme og døre ganske enkelt bare til at blive skiftet? Hos Bango har vi udover flotte Swedoor døre naturligvis også et godt udvalg af Swedoor karmsæt. Det giver dig mulighed for at matche dine dørkarme med dine nye døre eller opgradere de karmsæt, du har på nuværende tidspunkt.

Selvom et karmsæt måske synes som en mindre del af det at skifte døren, har det stor betydning for udtrykket i rummet. Du bør derfor ikke gå på kompromis med udseendet af karmsættet eller kvaliteten af den, da du skal se på dørkarmene i mange år.

Swedoor karmsæt er kendetegnet ved at have en høj finish og være i materialer, der er nemme at gøre rene. Du finder derfor karmsæt, der med al sandsynlighed lever op til dine forventninger.


Swedoor karmsæt til forskellige typer af døre

Udvalget af vores Swedoor karmsæt skal naturligvis matche udvalget af vores Swedoor døre. Derfor har vi et udvalg, der består af alt lige fra Swedoor karmsæt til enkeltdøre til Swedoor karmsæt til dobbeltdøre.

Uanset hvad du finder af døre til din bolig på shoppen, finder du derfor også et matchende karmsæt. Du behøver derfor ikke lede videre andre steder for at finde alt det, du har brug for til dine døre.

Skulle du have brug for hjælp til størrelsen eller noget helt andet, er vi her for at hjælpe – også selvom du handler online.


Fabriksnye karmsæt til attraktive priser

Alle vores Swedoor karmsæt er naturligvis fabriksnye og helt klar til at blive taget i brug hjemme hos dig. Men, de er også til rigtig gode priser, hvilket ikke bare er noget, vi siger. Vi har nemlig meget ofte tilbud på vores Swedoor karmsæt, hvilket betyder, at du ofte vil kunne spare 20% eller mere på karmene. Så er der lidt ekstra til en god Swedoor dør eller andet, som du har brug for i forbindelse med renoveringen.

Se derfor gerne om ikke du kan finde det karmsæt, du har brug for, så du ikke behøver give for meget for det.


Få nye Swedoor karmsæt online hos Bango

Selvom du handler online, giver vi dig den bedste mulige service. Vi er altid til rådighed til besvarelse af spørgsmål, hvis du er det mindste i tvivl eller bare gerne vil vide mere om Swedoor karmsæt. Vores søde og kompetente kundeservicemedarbejdere ved alt om karmsæt, så de hjælper dig hellere end gerne i mål med at finde de rette.

Det er ikke kun servicen, vi er gode til, selvom vi er online. Det er vi også til levering. For vi pakker nemlig dit Swedoor karmsæt sikkert og godt og leverer inden for ganske få hverdage lige til din hoveddør, hvis det er det, du foretrækker. Du behøver derfor ikke vente længe på, at du kan komme i gang med at forbedre dine karme og dine døre, når du handler hos os.

Vi glæder os til at betjene dig og levere nogle flotte og holdbare Swedoor karmsæt. Husk også at bestille bundstykke fra swedoor !


Opgrader din dør med eksklusive +karme fra Swedoor

Opgrader din dør til et nyt niveau af elegance og funktionalitet med Swedoor's eksklusive +Karme. Disse karme er skabt med fokus på at tilføre din dør enestående kvalitet og æstetik. +Karme-serien er det ultimative valg for dem, der søger en karmløsning, der imponerer.

Med en +Karm kan du forvente et knastfrit design, som forhindrer misfarvning af lakken og sikrer en smuk overflade i årevis. Den integrerede støjreducerende tætningsliste giver ikke kun ekstra lydisolering, men også en eksklusiv følelse, hver gang du lukker din dør.

Glem alt om regelmæssig vedligeholdelse, da +Karme er næsten vedligeholdelsesfri i mange år. Opgrader din dør i dag med Swedoors +Karme og oplev den perfekte balance mellem skønhed og funktion.


Høj kvalitet og vedligeholdelsesfrihed: +Karme i fokus

Når det kommer til dørkarme, er Swedoors +Karme synonymer med høj kvalitet og vedligeholdelsesfrihed. Disse karme er skabt til at imponere og holde i mange år uden bekymring.

Med nøje udvalgt træ og en knastfri overflade er +Karme et alternativ til standardkarme, der skiller sig ud. Den ekstra malingsproces sikrer en bedre lakfinish, mens færre knaster resulterer i øget stabilitet i forhold til standardkarme.

Det bedste af det hele? +Karme leveres med en imponerende 5-års garanti, der også dækker eventuelle knast-gennemslag. Så hvis du ønsker kvalitet, skønhed og vedligeholdelsesfrihed, er +Karme fra Swedoor det rette valg.


Eksklusive fordele ved +Karme: Stabilitet, støjreduktion og garanti

Ved at vælge Swedoors +Karme får du adgang til en række eksklusive fordele. Den nøje udvalgte trækonstruktion giver øget stabilitet, hvilket gør din dørinstallation pålidelig og holdbar.

Derudover er +Karme udstyret med integrerede støjreducerende tætningslister, der ikke kun reducerer lyd, men også skaber en eksklusiv atmosfære i dit hjem eller kontor. Hvis du værdsætter stil og ro, er +Karme det rigtige valg.

For at give dig ro i sindet leveres +Karme med en imponerende 5-års garanti, som også dækker eventuelle knast-gennemslag. Så invester i kvalitet, funktionalitet og æstetik med Swedoor's +Karme i dag.