Swedoor Compact 03 & 04

Hos Bango finder du et bredt udvalg af produkter fra Swedoor i serien Compact 03 & 04. Gå på opdagelse lige nedenfor.
Vejledning

Hvad kan vi hjælpe med?

Vi sidder et stort team af specialister klar til at rådgive og vejlede dig med dine spørgsmål.

86 82 20 88

info@bango.dk

Kontakt os

Swedoor Compact 03 & 04

Når boligen skal indrettes på ny, handler det om at finde frem til de helt rette døre. Dine døre spiller en stor rolle for, hvordan dit hjem udtrykker sig, og da dørene på samme tid bliver brugt af dig hver dag, er det vigtigt at vælge nogle modeller, der er en fryd at åbne og lukke mange gange i døgnet.

Både funktionalitet og flot design får du altid, når du vælger en dør fra Swedoor. Swedoor er verdenskendt for deres lækre døre, og virksomheden har gennem tiderne skabt mange populære dør-serier.

En af de populære serier er Swedoor Compact, der byder på et væld af smukke døre i forskellige størrelser og former. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde et stort udvalg af døre fra Swedoor Compact lige her på siden, hvor du har rige mulighed for at finde lige netop den dør, du går og drømmer om.


Døre med klassiske designtraditioner

Swedoor compact 03 & 04 og de andre døre i serien skiller sig ud fra andre døre fra Swedoor. I Swedoor compact-serien er det nemlig de klassiske designtraditioner, der går igen. Her er det et eksklusivt klassisk design, som kendetegner de lækre døre, og hvis det er lige netop det udtryk, du gerne vil skabe i dit hjem, er disse døre det perfekte valg.

Swedoor Compact er formpressede døre, hvilket vil sige, at dørene kommer helt uden samlinger. Det giver en ren og stilfuld overflade med en massiv konstruktion, som alt sammen bidrager til at give en luksuriøs fornemmelse.

Den massive midte sørger på samme tid for, at dørene har en støjreducerende virkning, hvorfor dørene kan bruges overalt i boligen – både på badeværelset, i soveværelset og alle andre steder.


Stort udvalg af Swedoor Compact-døre

Dørene i Swedoor Compact-serien kommer i flere forskellige designs. Du kan eksempelvis vælge de populære Advance Line døre, som betyder, at døren er slidstærk takket være en overfladebehandling, som beskytter døren mod det meste.

Dørene fra Swedoor Compact 03 & 04 kommer typisk i et hvidt design, som passer perfekt ind i langt de fleste danske boliger. Det kan både være i den moderne og minimalistiske bolig eller i den mere traditionelle eller boheme-inspirerede bolig.

Du finder også døre fra Swedoor Compact 03 & 04 i forskellige former. Du kan bl.a. vælge mellem dobbeltdøre, skydedøre, døre med glas og helt almindelige døre.


Køb Swedoor Compact 03 & 04 hos Bango i dag

Hvis du netop nu står og mangler nye døre til hele boligen eller bare til et enkelt sted i dit hjem, vil en Swedoor Compact 3-dør ikke skuffe. Her er du sikker på at få en dør i en høj kvalitet, der kommer med en massiv kerne, som skaber en luksuriøs følelse af kvalitet.

Her får du det bedste af klassisk design i moderne former, og det kan som altid købes til skarpe priser lige her hos Bango. Her på siden kan du gå på opdagelse i god ro og mag, og når du er færdig med at shoppe, får du det hele leveret til døren.